Urmati sfaturile expertilor despre cum sa va iluminati gradina pentru a o transforma intr-un mediu confortabil si primitor: de la lumanari la lampi stradale, de la lanturi LED la lumini solare, iata multe solutii elegante pentru a va personaliza spatiul exterior!

Lampi stradale pentru alei

Lampile stradale nu sunt doar pentru a fi puse pe strada. Poti monta astfel de lampi, achizitionate de la instalmen.ro in orice loc din gradina pentru a avea mai multa lumina.

Tine cont de faptul ca unele dintre aceste lampi trebuie sa fie realizate din materiale de buna calitate si sa reziste bine in timp fara sa iti puna in pericol instalatia. Tot ce trebuie sa faci este sa analizezi exact numarul de lampi de care ai nevoie si locul in care intentionezi sa le pui pentru a stabili cat de intensa trebuie sa fie lumina si ce trebuie sa vezi mai exact.

Poti pune lampi pentru a scoate in evidenta anumite zone, dar poti sa le instalezi si pentru a-ti asigura vizibilitatea optima atunci cand mergi prin exteriorul curtii. O lampa de buna calitate este o lampa care te va ajuta sa obtii lumina cu costuri mici mai ales acum cand cele mai multe corpuri de iluminat folosesc LED si vin la pachet cu costuri extrem de mici care nu iti vor afecta bugetul.

Felinare in aer liber

Una dintre optiunile care pot adauga un farmec deosebit este cu siguranta includerea de felinare de exterior. Puteti opta pentru un stil marocan, eventual coordonand lampile cu pernele care vor fi folosite ca scaune. Sau poate preferati un aspect mai modern si minimalist, prin elemente cu linii pure si esentiale.

Benzi LED de gradina

Daca gradina are alei pietonale sau trepte, puteti imbogati zona de trecere cu benzi cu LED-uri la baza, care vor desena o margine luminoasa in jurul intregului perimetru, ceea ce o va face mai sigura pentru mersul pe jos si cu siguranta foarte sugestiva. O alta solutie care te-ar putea uimi cu adevarat este decorarea cu lumini.

De ce sa plasezi lumini stradale in gradina?

Pentru a afla unde sa amplasati lampi stradale in gradina, va invitam sa cititi materialul nostru special despre ultimele tendinte in materie de lampi de gradina. Puteti amplasa stalpii de iluminat in mijlocul gradinii, de-a lungul aleilor, pe terasa sau pe marginea piscinei, daca este prezenta. Iluminarea foisorului este, de asemenea, o solutie ideala pentru a creste luminozitatea in gradina.

Cum sa luminezi o gradina fara energie electrica?

Daca va sperie pretul unui sistem de iluminat de gradina, solutia care vi s-ar putea potrivi este utilizarea energiei solare. In prezent, pe piata exista multe lampi care utilizeaza aceasta tehnologie, iar costurile sunt usor accesibile.

In cele din urma, daca va ganditi sa va iluminati gradina fara electricitate pentru a crea o atmosfera speciala la o petrecere, puteti folosi intotdeauna lumanari mici. Le puteti aseza in centrele de masa sau pe marginea cailor de acces, asezandu-le in suporturi speciale pentru lumanari pentru a le face mai sigure.

2 thoughts on “Cum poti lumina gradina?

  1. Ma bucur ca exista initiativa de a promova reciclarea si refolosirea echipamentelor electronice vechi pentru a reduce deseurile electronice si pentru a conserva materialele pretioase folosite in aceste dispozitive. Trebuie sa ne implicam cu totii in aceasta misiune pentru a proteja mediul inconjurator pentru generatiile viitoare.

  2. Articolul prezinta o analiza interesanta a impactului tehnologiei asupra mediului inconjurator si modalitati prin care putem reduce acest impact. Este important sa constientizam cat de mult consumam resurse naturale in procesul de fabricatie a dispozitivelor electronice si sa gasim solutii sustenabile pentru a proteja planeta.

Comments are closed.