Asa cum stie toata lumea, cartofii contin o multime de nutrienti, precum vitaminele B si C, pot preveni aparitia ridurilor si pot lumina tonul pielii. Dar stiati ca si cojile pot prezenta multe beneficii si ca pot fi folosite in multiple moduri?

Coaja de cartof nu este doar un gunoi. Iata cateva dintre beneficiile pentru frumusete pe care le poate induce.

Cojile de cartofi sub forma de tratament pentru par
Cojile de cartofi pot face parul mai stralucitor si mai lucios. Totodata, ii pot grabi regenerarea.

Instructiuni:
1. Folositi un blender pentru tocarea cojilor.
2. Aplicati sucul obtinut asupra scalpului.
3. Masati pentru cel putin 5 minute.
4. Lasati-l sa actioneze pentru inca 15 minute.
5. Clatiti-va folosind apa calda.

Cojile de cartofi pentru egalizarea tonului pielii
Ar fi bine sa nu aruncati cojile de cartofi, deoarece pot fi folosite cu scop de infrumusetare. Le puteti utiliza sub forma unui agent de albire.

Coaja de cartof prezinta proprietati puternice de albire ce va pot lumina tenul, corecta tonul pielii si elimina bronzul inegal.

Instructiuni:
1. Decojiti cartoful.
2. Masati suprafata interioara a cojii pe piele. Amintiti-va sa alegeti doar cojile proaspete, cele care sunt inca umede.
3. Puteti pune si cateva picaturi de suc de lamaie pentru a grabi procesul. Aceste doua ingrediente, atunci cand sunt combinate, pot conferi un efect de albire.
4. Permiteti-i sucului din coaja sa ramana pe fata pana cand se usuca.
5. Spalati-va folosind apa calda.

Nota:
Aplicati acest tratament facial in mod regulat pentru ca rezultatele sa fie cat mai rapide.

4 thoughts on “Cum puteti utiliza cojile de cartofi pentru egalizarea tonului pielii si un par mai stralucitor

  1. Consider ca acest articol este o resursa nepretuita pentru oricine doreste sa isi dezvolte cunostintele despre marketingul digital. Recomand cu caldura lectura sa tuturor antreprenorilor si specialistilor in domeniu.

  2. Am gasit acest articol extrem de util pentru afacerea mea. Ideile prezentate sunt relevante si actualizate, iar exemplele practice aduc o valoare reala discutiei despre promovarea online.

  3. Sunt impresionat de profunzimea analizei prezentate in acest articol. Autorul a abordat subiectul intr-un mod foarte clar si detaliat, facandu-mi mai usor sa inteleg complexitatea marketingului digital.

  4. Articolul este foarte interesant si m-a ajutat sa inteleg mai bine conceptul de marketing online. Am descoperit informatii utile si sfaturi practice pe care le voi aplica in propria mea strategie de promovare.

Comments are closed.