Rucsacuri pentru toate ocaziile, din pacate, nu exista. Un rucsac casual pentru laptop si un rucsac incapator pentru drumetii sunt doua lucruri diferite.

In acelasi timp, exista optiuni care pot satisface mai multe nevoi deodata – un astfel de rucsac barbati poate fi purtat la serviciu, la sala sau in excursie.

Cum sa alegi un rucsac care sa fie confortabil in fiecare zi in orice circumstante si sa nu fie prea mare?

Rucsacul ar trebui sa aiba dimensiunea potrivita pentru inaltimea ta si pentru cantitatea de incarcatura pe care o transporti. Daca rucsacul nu este unul de drumetie si nu trebuie sa cari in el apa, alimente timp de cateva zile si diverse echipamente zilnic, volumul acestuia nu trebuie sa fie foarte mare.

Un rucsac cu un volum de 20–25 de litri este suficient pentru a te deplasa prin oras. Intr-un astfel de rucsac poti pune gadget-uri, si mape cu documente, si chiar ceva dintr-un schimb de haine, daca intentionezi sa mergi dupa munca la sala.

De asemenea, este convenabil sa iei astfel de rucsace barbati intr-o calatorie scurta: incape in bagajul de mana ca dimensiune, in timp ce poate sustine un numar suficient de lucruri.

Astfel, dupa cum am spus, rucsacul ar trebui sa fie incapator, dar nu foarte mare. Inainte de a cumpara, trebuie sa intelegi clar ce anume vei purta in el pentru a alege marimea potrivita. 

Ce elemente fac un rucsac sa fie confortabil

Doua componente fac aceste rucsacuri barbati cu adevarat confortabile – spatele rucsacului si curelele acestuia.

Cu spatele, totul este destul de simplu: trebuie sa fie prevazut cu aerisire – caneluri speciale sau asa numitele tampoane din material special. Forma spatelui este de asemenea importanta: daca este absolut plat, partea din spate acoperita de rucsac va fi mereu umeda.

Bretelele ar trebui sa fie reglabile, astfel incat sa le poti regla lungimea in functie de inaltimea ta. Importanta este si latimea curelelor, datorita careia sarcina pe coloana vertebrala va fi distribuita uniform.

Trebuie avut in vedere ca nu doar spatele, ci si bretelele pot fi ventilate. Atunci cand alegi un rucsac relativ voluminos, merita sa verifici prezenta unei curele de piept, care va ajuta la fixarea mai buna a curelelor de pe umeri.

Tu ce rucsac ti-ai ales?

2 thoughts on “Cum sa nu cumperi un rucsac barbati prea mare

  1. Este interesanta analiza facuta in articol referitoare la modul in care tehnologia poate contribui la reducerea emisiilor de carbon si la protejarea resurselor naturale. Avand in vedere schimbarile climatice tot mai evidente, este important sa ne focusam pe dezvoltarea unor solutii sustenabile si sa colaboram la nivel global pentru a proteja mediul inconjurator.

  2. Articolul este foarte bine structurat si ofera o imagine clara asupra impactului pe care il are tehnologia asupra mediului inconjurator. Este impresionant sa vedem cum putem folosi inovatia pentru a proteja planeta si pentru a reduce poluarea. Sunt de acord cu ideea ca trebuie sa investim mai mult in solutii sustenabile si sa fim constienti de impactul pe care il avem asupra mediului.

Comments are closed.