Daca te-ai saturat de epilarea la domiciliu, de testarea numeroaselor metode traditionale pentru indepartarea firelor de par nedorite si de repetarea acestora aproape zilnic, e timpul sa incerci o tehnica mult mai moderna si mai eficienta decat ceara sau aparatele de ras, si anume epilarea definitiva cu laser.

Daca te-ai saturat de epilarea la domiciliu, de testarea numeroaselor metode traditionale pentru indepartarea firelor de par nedorite si de repetarea acestora aproape zilnic, e timpul sa incerci o tehnica mult mai moderna si mai eficienta decat ceara sau aparatele de ras, si anume epilarea definitiva cu laser.
 
Laserul dioda s-a dovedit a fi unul dintre cele mai eficiente aparate pentru distrugerea firelor de par de pe corp, dar si de pe fata. Iata care sunt avantajele epilarii definitive si de ce ar trebui sa faci deja programare la o clinica profesionista de epilare definitiva Bucuresti pentru a te bucura de beneficiile procedurii.
 

Eliminare pe termen lung a firelor de par

 
Epilarea definitiva te va ajuta sa economisesti timp si bani, deoarece dupa efectuarea unui anumit numar de sedinte recomandate de catre specialist, nu vei mai avea grija firelor de par nedorite. In plus, vei putea imbraca mereu tinutele dorite, fara a mai fi nevoie de o pregatire anevoioasa inainte.
           
Datorita modului in care actioneaza laserul, firul de par este complet distrus si, chiar daca acesta reapare dupa cateva luni, structura este complet diferita. Acesta fiind mult mai putin vizibil si mai usor de indepartat.
 

Pielea nu este afectata

 
Atat timp cat respecti indicatiile de pregatire a pielii inainte de sedintele de epilare si cata vreme urmezi toti pasii pentru a mentine pielea hidratata si curata dupa procedura cu laser, suprafata epilata va fi mai catifelata ca niciodata.
 
Spre deosebire de epilarea cu aparat de ras sau cu ceara, care provoaca in majoritatea cazurilor iritatii, usturime si semne pe piele, epilarea cu laser dioda actioneaza fara sa dauneze suprafetei din jurul firului de par, fiind o tehnica pe cat de eficienta, pe atat de relaxanta.
 

Eficienta indiferent de tipul de piele/par

 
Daca epilarea IPL sau alte tipuri de epilare au rezultate care depind in mare masura de tipul de par sau de pigmentul pielii, epilarea definitiva cu laser dioda ofera garantia eliminarii firelor nedorite de par chiar si pentru persoanele cu pielea bronzata, pigmentata sau cu par inchis la culoare.
           
Tocmai de aceea, programarea la prima sedinta de epilare definitiva va fi o adevarata placere, deoarece primele rezultatele vor aparea imediat, iar odata cu trecerea timpului si cu efectuarea altor sedinte, vei putea sa iti afisezi pielea oriunde, fara grija firelor de par inestetice.
 

Disconfort scazut

 
Epilarea definitiva cu laser nu este deloc dureroasa, mai ales daca in clinica in care beneficiezi de aceasta procedura se foloseste aparatul Venus Epileve, o inovatie in domeniu care integreaza un sistem de racire ce diminueaza la maxim disconfortul si transforma sedintele de epilare in adevarate sesiuni de rasfat.
            
Clinica Artist Touch din Bucuresti utilizeaza Venus Epileve pentru epilare definitiva cu laser, rezultatele fiind dovada clara a faptului ca aceasta procedura este una bazata pe tehnologie avansata, extrem de eficienta.

Intr-o atmosfera placuta si alaturi de specialisti in domeniul beauty, la Artist Touch te vei bucura de o experienta frumoasa, iar rezultatele finale vor fi cu siguranta pe placul tau datorita eliminarii eficiente a firelor de par intr-un timp scurt si fara disconfort

3 thoughts on “Care sunt avantajele epilarii definitive cu laser? Artist-Touch.ro

  1. Sunt impresionat de detaliile oferite in acest articol, care clarifica rolul echipamentelor de protectie si importanta lor in prevenirea accidentelor. Informatiile furnizate sunt utile si ar trebui sa fie cunoscute de toti cei care lucreaza in medii periculoase.

  2. Ma bucur ca exista astfel de resurse care ne informeaza despre normele de siguranta in domeniul industrial. Este esential sa fim pregatiti si sa avem cunostinte solide pentru a preveni accidentele de munca.

  3. Articolul este foarte interesant si informativ, oferind informatii importante despre echipamentele de protectie necesare in industrie. Este bine sa fim constienti de riscurile la care ne expunem si sa luam masuri de precautie.

Comments are closed.