Se apropie Craciunul si inca nu stiti cum sa va decorati bradul de Craciun? Va aducem cateva sugestii grozave pentru decorarea bradului de Craciun, care va vor face bradul de neuitat. Depinde de dvs. daca optati pentru o decoratiune de Craciun moderna sau daca mizati mai degraba pe o decoratiune retro pentru bradul de Craciun, cu o nota de trecut.

Bradul de Craciun in stil vintage provensal

Simplitate, culoare alba, ornamente din lemn sau flori delicate pe bradul de Craciun. Acestea sunt exact atributele pe care ar trebui sa le intruneasca stilul vintage provensal de decorare a pomului de Craciun.

Un brad artificial decorat in acest fel este simplu, de bun gust si lasa bradul in sine sa iasa perfect in evidenta. Daca optatii pentru acest stil atunci cand va decorati bradul, folositi ornamente de Craciun albe, ornamente de Craciun in culori moi si nu uitati de ornamentele de Craciun din lemn.

Decorarea bradului de Craciun in stil scandinav

Iubitorii de rafinament, de linii simple, de materiale naturale si de culori stralucitoare isi decoreaza de obicei bradul de Craciun intr-un stil scandinav minimalist. Uitati de ornamentele exagerate, de globurile de Craciun voluminoase sau prea stralucitoare.

Stilul scandinav de decorare a bradului de Craciun este unul minimalist. Cateva ornamente de Craciun de bun gust, in culori pastelate, albe sau aurii, sunt suficiente pentru a va decora bradul de Craciun. Puteti folosi globuri, flori, fundite sau pene pentru a va decora bradul, dar nu uitati ca mai putin inseamna mai mult in acest stil de decorare.

Bradul de Craciun in stil Glamour

Brad de Craciun Glamour este exact opusul celor doua stiluri anterioare. Combinatii de flori mari de Craciun, globuri masive si ornamente de Craciun stralucitoare sau panglici, acesta este stilul Glamour. La decorarea unui astfel de brad, se foloseste de obicei o combinatie de doua culori de ornamente de Craciun. Ornamentele albe, aurii, argintii, menta sau roz pudrat sunt ideale.

Bradul de Craciun intr-o haina moderna

O astfel de decorare a bradului de Craciun combina eleganta, puritatea si modelele neobisnuite de culori ale ornamentelor de brad. Stilul modern poate fi vazut ca un fel de cale de mijloc intre cele trei stiluri anterioare de decorare a pomului de Craciun.

Daca doriti sa va faceti bradul de Craciun modern si unic, apelati la ornamente de brad cu forme sau culori neobisnuite. Globuri negre de Craciun? Ornamente de brad gri inchis? De ce nu. Aducerea a ceva neconventional si interesant este ceea ce inseamna stilul modern de decorare a bradului de Craciun.

Brad de Craciun in stil retro

Globuri de Craciun albe si rosii, figurine colorate, lanturi, panglici, fundite. Toate acestea si multe altele sunt permise atunci cand va decorati bradul de Craciun in stil retro. Cel mai important lucru este ca bradul de Craciun sa joace in culori.

Potrivite in acest tip de decorare sunt si lanturiel de lumini colorate. Daca doriti sa duceti bradul retro cu un nivel mai departe, nu va fie teama sa agatati pe el saloane de Craciun sau colectii.

2 thoughts on “Cinci sugestii despre cum sa decorezi un brad de Craciun

  1. Ma bucur ca s-a abordat acest subiect delicat legat de poluarea generata de industria tehnologica si necesitatea unei schimbari de atitudine din partea consumatorilor. Ar trebui sa fim mai responsabili in utilizarea echipamentelor electronice si sa ne implicam activ in reducerea impactului negativ asupra mediului.

  2. Articolul este foarte interesant si informativ, oferind o perspectiva detaliata asupra impactului tehnologiei asupra mediului inconjurator. Este important sa constientizam consecintele utilizarii excesive a dispozitivelor electronice si sa incercam sa gasim solutii sustenabile pentru protejarea planetei noastre.

Comments are closed.