Warning: Trying to access array offset on value of type null in /home/r88428eman/public_html/cromnet.ro/wp-content/themes/chromenews/functions.php on line 450

Alegerea celor mai bune scaune pentru casa ta este una dintre cele mai importante sarcini, deoarece este adesea o decizie pe termen lung.

Daca este ultima piesa de mobilier pe care trebuie sa o alegi, va trebui sa iei in considerare si mai multi factori.

Scaunele sunt o parte a mobilierului de casa, carora, de cele mai multe ori, nu li se acorda importanta pe care o merita.

Ele nu sunt doar un loc confortabil pentru a te aseza, ci si un element important in proiectarea si decorarea unui interior.

Rolul lor este vital pentru incaperi precum sufrageria, bucataria, zonele de lucru si chiar si pentru exterior.

Daca te-ai hotarat sa fii creativ, este de preferat sa alegi scaunele la final, pentru ca acest lucru iti va permite sa te joci mai mult cu decorul.

Sunt multe tipuri de scaune de care o casa are nevoie si va fi mai complicat sa faci ca toate elementele sa se potriveasca intre ele, dar noi iti prezentam care sunt modelele de scaune pe care ar trebui sa le ai in casa.

Scaune de dining

Patru, sase sau opt, in functie de cat de numeroasa este familia, scaunele de dining sunt, probabil, primele pe care le cumperi cand te muti intr-o casa noua.

Acestea vin intr-o multime de forme si de culori si gasesti pentru toate gusturile si bugetele.

Cel mai adesea, sunt din lemn, tapitate, dar modelele sunt atat de variate incat scaunele de dining vor schimba, cu totul, incaparea in care le-ai amplasat.

Unele modele sunt chiar din plastic transparent ca sa confere impresia de mai mult spatiu.

Scaune pliabile

Pentru petreceri sau pentru reuniunile mai importante, nu are rost sa cumperi scaune de dining in plus, ci te ajuta cele pliabile.

Usor de montat si de depozitat, vor fi grozave cand iti inviti prietenii in vizita sau cand apare un musafir de care nu stiai.

Scaune pentru terasa

Din lemn sau fier forjat, scaunele pentru terasa sunt facute sa reziste temperaturilor schimbatoare si vremii capricioase, astfel ca, daca le uiti in ploaie, nu trebuie sa te temi ca se vor strica rapid.

Totusi, ele nu trebuie neglijate total, pentru ca durata de folosire la va fi, astfel, mult scurtata. In functie de cat de mare este terasa, gradina, sau chiar balconul, va trebui sa te gandesti la marimea lor.

Oricat de frumoase ar fi unele mari, vor arata caraghios intr-un balcon mic.

Scaune pentru birou

Pentru zilele in care trebuie sa lucrezi de acasa sau pentru weekendurile in care trebuie sa stai la biroul amenajat pe balcon sau intr-un colt al livingului, va trebui sa iti achizitionezi un scaun special.

Cand il alegi, ai grija sa iti sustina spatele, deci sa fie ergonomic, sa fie din materiale rezistente si sa se incadreze in decor.

Fotolii pentru living

Perfecte pentru serile cu meciuri sau cu filme de neratat, fotoliile pentru living sunt scaune facute sa fie confortabile.

Sunt sute de modele de fotolii clasice sau fotolii moderne din care poti alege. Poate chiar ai unul dintre modelele clasice acasa, fara sa stii, sau o varianta reinterpretata a acestora.

Taburete si otomane

Mai degraba ca niste scaune cu rol ajutator, taburetele si otomanele sunt cele pe care sa te bazezi cand vin cativa musafiri in plus si trebuie sa le faci loc in living.

Scaune de bar

Scaunele de bar ocupa un loc din ce in ce mai important in proiectele de design interior.

Acest lucru se datoreaza faptului ca devine din ce in ce mai frecvent sa vedem bucatarii open space sau insule si chiar baruri in livingurile spatioase.

Aceste scaune de bar au devenit elemente esentiale pentru aceste spatii, nu doar datorita confortului pe care il pot oferi, ci si pentru ca pot defini caracterul incaperii, pot iesi in evidenta prin designul lor, pot adauga o nota de culoare sau pot conferi formalitate ambientului.

Astazi putem gasi pe piata diferite stiluri de scaune de bar, de la cele clasice sau moderne pana la cele mai avangardiste si minimaliste, cu modele care se potrivesc tuturor gusturilor si nevoilor.

{{clean}}
{{clean2}}
{{clean3}}

3 thoughts on “Tipuri de scaune pe care trebuie sa le ai in casa

  1. Am citit cu mare interes acest articol si trebuie sa spun ca m-a captivat de la inceput pana la sfarsit. Autorul a reusit sa aduca in prim-plan aspecte importante ale subiectului, oferind argumente solide si informatii actualizate. Sunt impresionat de nivelul de cercetare depus pentru realizarea acestui articol.

  2. Ma bucur ca am gasit acest articol, deoarece mi-a oferit o intelegere mai profunda a subiectului. Am fost impresionat de modul in care autorul a structurat informatiile si a prezentat exemple concrete pentru a-si sustine punctele de vedere. Recomand cu caldura acest articol tuturor celor interesati de aceasta tema.

  3. Articolul este foarte interesant, oferind o perspectiva detaliata asupra temei abordate. Autorul a reusit sa ofere informatii relevante si argumente solide pentru punctele sale de vedere. Este un articol care te face sa te gandesti si sa reflectezi asupra subiectului discutat.

Comments are closed.