Un tapet poate fi din hartie, duplex sau 3D, vinil sau textil. Toate au proprietati diferite, difera ca aspect si, desigur, ca pret. Tapetul din hartie este cea mai ieftina optiune.

Cu toate acestea, este potrivit doar pentru pereti netezi si plati, deoarece tapetul de hartie nu poate acoperi defectele. Un tapet 3D este mult mai dens, poate ascunde baza, chiar daca peretele nu este perfect neted.

Tapet living

Livingul este centrul casei, o camera pe care toata lumea ar trebui sa o placa si sa o mobileze astfel incat sa se simta confortabil in ea. Camera de zi este fata casei, asa ca ar trebui sa acorzi atentie tuturor detaliilor interiorului acesteia.

Si cu atat mai mult pentru o parte atat de importanta a finisajelor precum tapetul. Mai intai trebuie sa te gandesti la designul camerei de zi. Ce stil este sau va fi? Unde si ce mobilier va fi acolo?

Ce culori ai vrea sa vezi in aceasta camera? In functie de raspunsuri, acum poti alege un tapet living. Poate ca vei dori doar un fundal neutru pentru ideile tale stralucitoare, sau invers – va deveni punctul central. Si poate ca doresti sa evidentiezi un perete cu un tapet living 3D.

Ia in considerare toate aceste optiuni in detaliu.

Tapet living pe un perete

Pe un perete de accent, tema ar trebui sa se potriveasca cu stilul ales. La un tapet living pe un perete, culorile pot fi foarte diferite, dar intensitatea este aceeasi (mai bine fragmente palide).

Folosit independent sau daca tapetul nu a fost suficient, poti acoperi un perete cu o imagine. Pentru interiorul urban, designul „fan salon” este destul de potrivit. Inserturile pot fi imaginea actorilor, cantaretilor de succes, imagini abstracte 3D, flori 3D, natura 3D etc., care sunt solutii excelente pentru un perete din livingul tau.

Tapet 3d living

Tapetul 3D living este un fel de tapet obisnuit. Acest tip de finisaj este din nou in varful popularitatii. Designerii il folosesc pentru a extinde spatiul din interior.

Citeste continuarea aici: Cum sa alegi corect un tapet, fototapet, tablou