8 tipuri de coltare pentru amenajarea unui living de vis

8 tipuri de coltare pentru amenajarea unui living de vis

In momentul in care amenajam livingul ne ghidam dupa o schema cromatica predominanta, dupa tipul mobilierului ales, perdele, draperii si accesorii, asa ca de aici porneste si ideea ca stii deja ce iti doresti pentru livingul tau, insa in momentul in care vizitezi un magazin iti dai seama ca variantele sunt atat de numeroase incat conceptul de coltar cu care ai plecat de acasa a disparut intr-o clipa si fara a te informa corect este greu sa te decizi.

Sa fie oare un coltar fix sa modular? Forma sa fie de U sau de L? Rabatabil sau cu recliner?

Mai jos regasesti o lista cu 8 cele mai bune recomandari de coltare si particularitati pentru a lua o decizie cat mai buna.

Coltarul in forma de L


Faptul ca acest coltar iti ofera posibilitatea de a alege ce latura (stanga sau dreapta) sa fie mai lunga nu vei bloca niciodata culoarele de trecere.

Coltarul in forma de U


Spre deosebire de coltarele in forma de L, cele in forma de U se potrivesc unui living mult mai spatios, oferind un spatiu de relaxare mult mai mare prin cele doua laturi pe care te poti aseza.

Coltarul circularColtarele circulare sunt o alegere buna daca obisnuiesti sa-ti aduni prietenii in living pentru seri de jocuri: niciunul nu va fi izolat intr-un colt si, in plus, toate lumea va putea conversa cu aceeasi usurinta.

Coltarul fix


Corpurile coltarelor fixe nu pot fi utilizate ca mobila de sine statatoare sau in diferite combinatii, fiind dispuse cu ajutorul unor elemente de legatura metalice intr-o configuratie unica. Sunt solide, rezistente, confortabile si se potrivesc foarte bine intr-un living amenajat in stil clasic.

Coltarul modular...

Citeste continuarea articolului aici: 8 tipuri de coltare pentru amenajarea unui living de vis.

Alte lucruri ce ar putea sa te intereseze